Referenties

Privéfeestje 9 juni 2018 – Weesp

Hallo Peter
Mede dankzij jou inbreng hebben wij een superfeest gehad en nog heel erg bedankt daarvoor namens ons.
Groetjes Margrit

Privéfeestje 31 maart 2018 – Weesp

Hoi Peter, wij hebben afgelopen zaterdag een fantastisch feest gehad, mede dank zij jouw optreden.
We zullen hier nog lang met veel plezier aan terug denken. Je hebt een fantastische stem, die niet onder doet voor de bekende zangers in Nederland.
Je weet een feestje te bouwen en je voelt de sfeer goed.
Hartelijk dank hiervoor en tot de volgende keer!
Groetjes Edwin en Joyce

Oudejaarsmiddag 31 december 2015 – Omring Locatie Nicolaas, Lutjebroek

Wij vanuit SCALA mogen al jaren activiteiten ontwikkelen voor onze bewoners locatie Nicolaas te Lutjebroek. Om een gevarieerd programma te kunnen samenstellen, gaan wij hierbij voor ons ook wel eens buiten de reeds gebaande paden. Met behulp van Casablanca Café te Amsterdam, kwamen wij in contact met Peter Ruzette, deze bracht een ander genre entertainment dan wij normaliter voor onze bewoners programmeren. Als try out is dat een leuke en spannende gebeurtenis.
Peter is een enthousiaste en gedreven zanger, die bleek te beschikken over een klok van een stem en leuk gevoel van humor. Zijn spontaniteit straalde hij ook uit naar onze bewoners. Wat tevens zeer prettig was, gezien onze specifieke groep bewoners, is dat Peter over een gezonde dosis flexibiliteit beschikt, zodat tijdens zijn performance kleine aanpassingen gedaan konden worden. Wars van attitude en hoogmoed is Peter een echte aanrader en heb je kwaliteit boven kwantiteit.
Met vriendelijke groet,
Arno Riemens
Vrijwilliger Omring Locatie Nicolaas
SCALA

Hollandse avond 3 april 2015 – Woonzorgcentrum De Klinker, Amsterdam

Hallo Peter, Ik ben Tini uit De Klinker. Ik wou je even laten weten dat mijn zus (je weet wel die in de rolstoel en altijd eerder weg gaat bij jou optredens in De Klinker) een kamer heeft gekregen in De Klinker) waar zij dinsdag a.s intrekt. Haar reactie toen zij vrijdag dit bericht kreeg, vind jij vast leuk, want het eerste wat zij opmerkte was: Dan kan ik op de vrijdag langer bij Peter blijven. Ja, zo zie je maar weer waar jouw optredens toe leiden.
Lieve groetjes,
Tini

Zomerfeest 21 juni 2014 – Café-Restaurant Aaltje, Weesp

Hoi Peter, Nu het stof van het feest weer is neergedaald nog even een mailtje van ons. Johan en ik willen nog even aan je kwijt dat we een fantastisch feest hebben gehad. Jouw optreden, je muziek en je persoonlijkheid hebben daar zeker voor een belangrijk deel aan bijgedragen. Nogmaals dank daarvoor en we gaan elkaar zeker nog wel eens ergens tegenkomen!
Groetjes en tot….
Johan en Antoinette

Hollandse avond – Woonzorgcentrum De Klinker, Amsterdam

Één keer in de maand de 1e vrijdag van de maand organiseert De Klinker “het huis van de buurt” een Hollandse avond. Peter Ruzette verzorgt de muzikale omlijsting en dat doet hij met veel plezier. Een echte Amsterdamse zanger die liedjes zingt van André Hazes tot Tom Jones. Peter zet een fijne ongedwongen sfeer neer. Daarbij neemt Peter ook nog vaak familie en vrienden mee die ook een prachtige stem hebben. De avond met Peter is in De Klinker een groot succes, waar onze bewoners en buurtbewoners naar uitkijken.
Met vriendelijke groet,
Monique Groenendaal
Teamleider/herbergier De Klinker: Huis van de Buurt
Amstelring

Koningsdag 26 april 2014 – Honky Tonk Restaurant & Café, Schoorl

Op koningsdag hadden we aan het eind van een leuk dagprogramma vanaf 18.30 uur het duo Peter en Nico. Een gevarieerd repertoire, waar bij Peter het Nederlands/Amsterdamse repertoire voor z’n rekening neemt en Nico wat meer Engelstalig en evergreens, een zeer uitstekende combinatie. Ze kijken ook zeer goed naar het soort publiek en spelen daar goed op in. Bovendien het enthousiasme straalt er vanaf, in Honky Tonk zullen ze zeker weer worden geboekt.
Met feestelijke groet
Honky Tonk, Schoorl
Jan Hoek