Informatie

Amsterdamse Zanger

Peter is een geboren en getogen Amsterdammer. De muzikaliteit zat er al vroeg in, hij liep altijd al te fluiten en te zingen. Peter komt uit een muzikale familie. Hij heeft vele jaren zangervaring opgedaan in coverbands, bedrijfsbands, duo’s of als solo artiest. Ook heeft hij meegedaan aan diverse talentenjachten. Peter is de vaste huiszanger van Café De Twee Zwaantjes op de Prinsengracht in Amsterdam.

Amsterdamse smartlappen, meezingers, evergreens en veel meer

Peter zingt Nederlandstalige meezingers, Amsterdamse smartlappen en de moderne feestnummers schudt hij ook zo uit zijn mouw. Engelstalige easy listening en de evergreens brengt hij geweldig. Hij zingt allerlei verschillende soorten genres, ook jazz, rock en nog veel meer. Van Johnny Jordaan tot Rene Froger, van Frank Sinatra tot Tom Jones. Geeft u gerust aan wat u wenst.

Intiem of groots, kort of lang

Van een klein knus feestje in een café tot een optreden op het Museumplein op het RADIO 538 Koninginnedagpodium, voor Peter is het allemaal een groot feest. Wanneer hij mensen heeft om voor te zingen, maakt hij er een gezellige boel van! Hij vindt het heerlijk om dit te kunnen doen en is gek op zijn publiek! U kunt u hem boeken voor een half uurtje tot een hele avond. Neem gerust contact met ons op om te overleggen.

Collega muzikanten

Zanger Peter met accordeontist André Vrolijk Peter kan voor u het mooiste feest organiseren, alleen, met de beste professionele geluidsapparatuur, een karaoke-set of met diverse andere artiesten. Hij werkt samen met diverse DJ’s, accordeonisten en meer.

Contact / Boeken

Vragen? Even overleg? Boeken? Neemt u gerust contact op met 06 492 482 93. Of stuur een e-mail aan info@peterruzette.nl